peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

sibh8bq8

Wij willen er 100 % zeker van zijn dat uw nieuwe auto aan de hoogste kwaliteit voldoet, daarom lopen wij iedere auto die wij inruilen of inkopen vakkundig na. Niet alleen de technische staat en te verwachten reparaties worden nagekeken en opgelost voordat wij de auto te koop aanbieden, we controleren ook nog eens de kilometer en schade historie van de auto zodat wij zeker zijn dat uw gewenste auto aan de hoogste kwaliteit voldoet! Al onze prijzen zijn dan ook rijklaar, zonder dat er extra betaald moet worden voor deze service. 

En onder rijklaar verstaan wij ook echt rijklaar! Koopt u een auto tot € 4.500,- dan leveren wij de auto af inclusief een technische controle met eventueel herstel van reparatieadviezen, nieuwe olie en oliefilter, nieuwe APK, professionele reiniging en minimaal een halve tank brandstof. Koopt u een auto boven € 4.500,- dan zit er een technische controle, complete onderhoudsbeurt met eventueel herstel van reparatieadviezen, nieuwe APK, 6 maanden BOVAG garantie, 24/7 pechhulp in Nederland en Europa, professionele reiniging en minimaal een halve tank brandstof inbegrepen in de verkoopprijs van de auto! Voor een kleine meerprijs van € 395,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie voor complete zekerheid op uw tweedehandsauto!

Banner zekerheden

6 Maanden BOVAG garantie 

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, de overkoepelende automotive organisatie die staan voor kwalitei en betrouwbaarheid. Alle aangesloten leden moeten dan ook voldoen aan hoge kwaliteit eisen die jaarlijks getoetst worden. Als u een auto aanschaf van € 4.500,- of meer zit er automatisch 6 maanden BOVAG garantie inbegrepen. De garantie beschermd u als consument tegen eventuele verborgen gebreken aan de auto die pas naar boven komen nadat u de auto intensief bent gaan gebruiken. Zowel de onderdelen als het arbeidsloon vallen in deze garantie. Klik hier voor meer informatie over deze garantie.

Thema Garantie header

Auto inkoop service

Wilt u uw eigen auto verkopen op een snelle en betrouwbare manier? Maak dan gebruik van onze auto inkoop service! Wij kopen vrijwel iedere auto van allerlei leeftijden en kilometerstanden in, wij hebben echter geen interesse in auto's met een WOK melding, geimporteerde voertuigen zonder aantoonbare historie, voormalige taxi's of andere dienst voertuigen, auto's met een buitenlands kenteken of onverzekerde auto's en auto's met een onlogisch kilometerteller rapport.

Taxeer uw auto

Wij doen u een vrijblijvende bieding waarbij u bij een akkoord direct de vrijwaring en betaling ontvangt. Wij doen geen loze biedingen om u naar ons bedrijf te lokken, daarom hebben wij een compleet taxatie formulier op onze website zodat wij gericht een bieding op uw auto kunnen doen. Indien gewenst komen wij de auto bij u ophalen in de regio.

Zoekservice

Bent u op zoek naar een specifieke auto die wij niet hebben staan? Wij gaan graag voor u op zoek! Wij verzorgen de onderhandelingen en leveren de auto vanuit ons bedrijf in Zierikzee aan u af, inclusief de geldende zekerheden! U kunt dan ook gewoon bij ons terrecht voor garantieafwikkeling. Wij kopen alleen in via erkende BOVAG autobedrijven, dealers, importeurs of groothandelaren. Tevens ruilen wij uw eigen auto in en controleren de gewenste auto zorgvuldig voor de levering.

Depositphotos 78020548 original

Specialist in auto's tot 10.000,-

Door de jaren heen hebben wij ons op de markt gespecialiseerd in betrouwbare auto's met een aankoopbedrag tot € 10.000,- van een hoge kwaliteit. Deze auto's komen veelal binnen via dealer bedrijven die de auto inruilen maar zelf meer in jong gebruikte auto's doen, wij kopen de auto's in en controleren ze zorgvuldig voordat wij ze definitef te koop aanbieden. Is de auto toch niet van de kwaliteit die wij wensen, dan verkopen wij hem direct door aan onze handelsrelaties. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat al onze aangeboden auto's betrouwbaar zijn en de kilometerhistorie volledig is.

Bekijk ons aanbod

Aangesloten

 

bovag-aangesloten-zijbalk

 

facebook breed

 


goedbloed

T: 0111-414951
Oudeweg 1
4301TC Zierikzee

googlemaps

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook   

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig