peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Verzekering

PCA dealerverzekering
De PCA Merkspecialist Autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, met de PCA Merkspecialist Autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd.

Het voordeel voor u is niet alleen een lage premie, maar ook dat wij - als uw vertrouwde autoadres - alle zaken voor u kunnen en mogen afhandelen.

 

Financiering

Een enkel adres waar u terecht kan voor alle zaken aangaande de financiering van uw nieuwe of gebruikte auto, dat is waar het om draait als u bij ons een financiering afsluit voor de aankoop van uw auto. Door het onderbrengen van alle mogelijke financieringen bij dezelfde financieringsmaatschappij, worden alle zaken die zich voordoen bij het afsluiten van een financiering een stuk overzichtelijker voor u. Denk bij deze dingen aan afspraken over vaste rente, restantbetalingen met flexibele rente's of een aanbetaling, er is keus genoeg! Hieronder kunt u beknopt wat uitleg over de meest voorkomende vormen van financieren vinden:

Betaalplan

Dit is de meest voorkomende financiering bij de aankoop van uw auto, hier is zowel de rente als het maandbedrag vooraf vastgesteld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent, hoe lang de financiering loopt en wat u per maand hiervoor moet betalen. Een ander voordeel is dat de auto gewoon op uw naam geregistreerd wordt en u een gratis overlijdensrisicodekking heeft.

Betaalplan met restantbetaling

Bij deze vorm van financieren kunt u ook genieten van een vaste rente en een vast maandbedrag, welke lager zijn dan bij andere financieringen. Dat komt doordat u aan het einde van deze financiering altijd een restantbedrag open heeft staan wat u dan wel in een keer dient af te lossen. Het grootste voordeel hiervan ten opzichte van een betaalplan zonder restantbetaling is dan ook overduidelijk de lage maandlasten.

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met een financieringsmaatschappij die contacten onderhoud met vrijwel alle financierders in de markt. Er wordt een offerte opgevraagd bij verschillende maatschappijen zodat u het meest aantrekkelijk rentetarief betaald onder de beste voorwaarden. Wji ontvangen geen provisie op deze financieringen omdat wij de financiering als service aanbieden en niet als een winstgevend product in ons bedrijf, hierdoor bent u verzekerd van een aantrekkelijk maandtarief.

 

Aangesloten

 

bovag-aangesloten-zijbalk

 

facebook breed

 


goedbloed

T: 0111-414951
Oudeweg 1
4301TC Zierikzee

googlemaps

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook   

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig