peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Voor de levering, onderhoud en reparatie aan uw elektrsiche auto en hybride auto (ofwel ev auto), bent u bij Goedbloed Auto's in Zierikzee aan het juiste adres! Onze medewerkers zijn opgeleid als officieel EV-specialist aan de Automotive Academy, daarnaast beschikken wij over een eigen openbaar laadstation waar u uw EV auto kunt parkeren en opladen. Staat uw auto bij ons voor onderhoud of reparatie? Dan zorgen wij ervoor dat hij opgeladen wordt op deze parkeerplek totdat u de auto weer komt ophalen.

elektrische auto stekker

Waarom een ev specialist?

Een elektrische of hybride auto is compleet anders op het gebied van onderhoud en reparatie ten opzichte van een auto met benzine of diesel motor. Er is verregaande kennis noodzakelijk over veilig werken aan een EV auto vanwege de aanwezige hoogspanning. Daarnaast moet er via specifieke werkzaamheden gewerkt worden aan deze auto's om te zorgen dat de kwaliteit van het accupakket en bekabeling behouden blijft. Bij Goedbloed Auto's zijn onze monteurs opgeleid als EV-monteurs via de Automotive Academy en garanderen wij onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschriften op een veilige en duurzame manier. Onze EV specialisten worden ieder jaar bijgeschoold in de allernieuwste technieken en ontwikkelingen.

Eigen laadstation

Wij beschikken over een eigen openbaar laadstation waar u uw auto kunt parkeren en opladen als u ons bedrijf bezoekt, of wellicht Zierikzee of de omgeving wilt bezoeken. Ook als uw EV voertuig voor onderhoud of reparatie bij ons is geweest zorgen wij dat hij op deze parkeerplek aan de lader staat als u terug komt. Wij hebben gekozen voor een dubbel laadstation met loadbalancer zodat u altijd uw auto kunt opladen, ongeacht of ons bedrijf op dat moment veel stroom uit de meterkast vraagt.

Elektrische auto aanschaffen

Denkt u eraan om een elektrische of hybride auto aan te schaffen? Wij helpen u graag bij uw keuze. Wij hebben naast de technische kennis ook de contacten en relaties om ieder type EV voertuig te kunnen leveren, nieuw of gebruikt. Hierbij gelden ook de zekerheden voor u als consument die wij uitdragen als autobedrijf. Wij adviseren u graag in de keuze voor de auto en kijken dan onder andere naar gebruikersgemak, duurzaamheid en verwachte levensduur van de auto bij het gebruik dat bij u past.

Heeft u een vraag over elektrische of hybride auto's? Neem onderstaand gerust contact met ons op!

GETRAINDEE AUTO1automotiveacademy NLLogo Erkend Duurzaam aangepast 700x268

Aangesloten

 

bovag-aangesloten-zijbalk

 

facebook breed

 


goedbloed

T: 0111-414951
Oudeweg 1
4301TC Zierikzee

googlemaps

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook   

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig